top of page

DOUCET VERO, UW SPECIALIST VLOERDER IN STEENTAPIJT & SLIJTLAGEN

Een steentapijt leggen is een huzarenstukje en dus het werk van specialisten. Met haar rijke ervaring, onevenaarbare kwaliteit en een persoonlijke service is Doucet Vero Beringen in Limburg echter niet aan zijn proefstuk toe. Wij bepalen de nieuwe maatstaf voor hoogwaardige topkwaliteit. Wij plaatsen uw steentapijt, gietvloer of epoxyvloer naadloos en volledig naar uw individuele wensen over heel België en zijn hoofdzakelijk actief in de regio's Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant.

De voordelen van steentapijt & slijtlagen

U zoekt naar een warme vloer?

Steentapijt heeft niet alleen een warme, natuurlijke look, het voelt ook veel warmer aan dantegels en doet uitstekend dienst in combinatie  met vloerverwarming.

U zoekt een onderhoudsvriendelijke vloer?

Steentapijt vraagt verrassend weinig onderhoud. Gedaan met rondzwevend stof, het hecht zich aan de vloer. U moet minder snel poetsen.

U zoekt een vloer voor uw badkamer of terras?

Dat is perfect mogelijk. Steentapijt kan bijna overal gelegd worden. We raden u in een vochtige ruimte een gesloten structuur aan.

U zoekt een mooi product voor een stijlvolle trap?

U wil een oplossing zonder uw oude vloer open te breken?

Wij kunnen uw vloer leggen op parket en plavuizen. Snel resultaat!

U wil een vloer dat uw interieur naar een hoger niveau tilt?

Een kluifje naar de hand van Doucet Vero. Wij kunnen uw steentapijt plaatsen in een brede waaier aan kleuren en korrelgroottes.

Uw wil oneffenheden in uw huidige vloer wegwerken?

Geen enkel probleem. Dankzij een steentapijt werken we kleine oneffenheden vloeiend weg. Op die plaatsen leggen wij meer of minder steentapijt.

U wilt snel gebruik kunnen maken van uw prachtige vloer?

Dat willen wij ook. Na 24 uur kunt u uw vloer betreden, meubelen plaatsen kan na volledige uitharding van 7 volle dagen.

PUUR KWALITEIT

GRATIS OFFERTE

GRATIS BEZOEK AAN HUIS

KIJKWONINGEN OP AFSPRAAK

Doucet Vero uit Paal-Beringen, Limburg, kan perfect inspelen op de noden van onze  klanten.

Laat u verrassen door een prachtig eindresultaat en service op het hoogste niveau. Dit niet enkel voor steentapijt, maar ook voor gietvloeren in epoxy en PU polyurethaan. 

Aarzel niet ons te contacteren voor een offerte. Wij komen steeds ter plaatse.

De Referentie voor Steentapijt & Slijtlagen in héél Vlaanderen!

Vraag zeker naar onze uitgebreide waaier referenties voor steentapijt in Limburg, Antwerpen en Vlaams Brabant: Balen, Dessel, Geel, Ham, Houthalen-Helchteren, Leopoldsburg, Lummen, Meerhout, Mol, Scherpenheuvel, Tessenderlo, Tielt-Winge, Westerlo, Zonhoven, enz.

bottom of page