Uw vloerder voor steentapijten en slijtlagen te Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant

Een steentapijt leggen is een huzarenstukje en het werk van specialisten. Vergezeld van een rijke ervaring, onevenaarbare kwaliteit en een persoonlijke service, is Doucet Vero te Beringen, Limburg , niet aan zijn proefstuk toe. Wij bepalen de nieuwe maatstaf voor hoogwaardige topkwaliteit en plaatsen uw steentapijt, gietvloer of epoxyvloer naadloos en volledig naar uw individuele wensen, in Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant.

Maak een afspraak!

De voordelen van steenvloer & slijtlagen

  • U zoekt naar een warme vloer

Steentapijt heeft niet alleen een warme, natuurlijke look, het voelt ook veel warmer aan dan tegels en doet uitstekend dienst in combinatie  met vloerverwarming.

  • U zoekt een onderhoudsvriendelijke vloer

Steentapijt vraagt verrassend weinig onderhoud. Gedaan met rondzwevend stof, het hecht zich aan de vloer. U moet minder snel poetsen.

  • U zoekt een vloer voor uw badkamer of terras?

Dat is perfect mogelijk. Steentapijt kan bijna overal gelegd worden. We raden u in een vochtige ruimte een gesloten structuur aan.

  • U zoekt een mooi product voor een stijlvolle trap
  • U wil een oplossing zonder uw oude vloer open te breken

Wij kunnen uw vloer leggen op parket en plavuizen. Snel resultaat!

  • U wil een vloer dat uw interieur naar een hoger niveau tilt

Een kluifje naar de hand van Doucet Vero. Wij kunnen uw steentapijt plaatsen in een brede waaier aan kleuren en korrelgroottes.

  • Uw wil oneffenheden in uw huidige vloer wegwerken?

Geen enkel probleem. Dankzij een steentapijt werken we kleine oneffenheden vloeiend weg. Op die plaatsen leggen wij meer of minder steentapijt.

  • U wilt snel gebruik kunnen maken van uw prachtige vloer

Dat willen wij ook. Na 24 uur kunt u uw vloer betreden, meubelen plaatsen kan na volledige uitharding van 7 volle dagen.

Doucet Vero uit Paal-Beringen, Limburg, kan perfect inspelen op de noden van onze  klanten. Laat u verrassen door een prachtig eindresultaat en service op het hoogste niveau. Dit niet enkel voor steentapijt, maar ook voor gietvloeren in epoxy en PU polyurethaan. Aarzel niet ons te contacteren voor een offerte. Wij komen steeds ter plaatse.

Vraag zeker naar onze referenties STEENTAPIJT in o.a. Limburg, Antwerpen en Vlaams Brabant zoals Tessenderlo, Ham, Zonhoven, Lummen, Houthalen-Helchteren, Leopoldsburg, Meerhout, Westerlo, Mol, Balen, Dessel, Heusden-Zolder, Tielt-Winge, Scherpenheuvel, ... Onze jarenlange ervaring in steentapijt zorgt voor een uitgebreide waaier aan referenties!

Steentapijt heel Vlaanderen| Steentapijt Beringen, Zonhoven, Geel, Mol, Balen, Westerlo, Houthalen, Meerhout, Lummen, Heusden-Zolder, ...