top of page

CEMENTGEBONDEN GIETVLOEREN VAN CEM-LINE, MODERNE VLOEREN IN BETONLOOK

Cem-Line cementgebonden gietvloeren: een supersterke prijs-kwaliteit!

Voor cementgebonden gietvloeren stellen we u graag het merkt Cem-Line aan u voor. 
 

De cementgebonden gietvloeren van Cem-Line Decorative is een cement gebonden egalisatie voor een vloer met een moderne en betonachtige uitstraling. De verharding vindt plaats door zowel de hydratatie van de minerale bindmiddelen als de filmvorming van polymeren. De witheid van dit systeem vormt de basis om samen met het Quartzline kleurenmengsysteem vloerafwerkingen in zo goed als alle kleuren te realiseren.

De betonlook gietvloeren van Cem-Line: hét alternatief voor Mortex

De cementgebonden gietvloeren van Cem Decorative is samengesteld uit geselecteerde reactieve en non-reactieve vulstoffen. Zo ontstaat er een vloer die vanwege het uitmuntende vloeigedrag een sterke, perfect ogende betonlook uitstraling garandeert. De Cem-Line gietvloeren zijn de laatste jaren sterk in opmars. Een sterk alternatief voor het goedgekende merk en trendsetter, Mortex. 

Verwerking

De betonlook uitstraling wordt uiteindelijk bepaald door de hand van een vakman. In overleg en samenspraak zoeken we graag samen met u naar de beste uitwerking van uw cementgebonden gietvloer met betonlook.

Cem-Line Decorative

De Cem-Line Decorative wordt vaak voor vloeren gebruikt met een minimum dikte van 6mm. Ook voor wanden is deze oplossing geschikt. Hiervoor werken wij vooral met de dunnere variant Cem-Line Micro (dewelke tevens ook voor vloeren kan gebruikt worden voor bepaalde uitwerkingen).

IDEAAL VOOR:

  • Woningen

  • Horeca

  • Detailhandel

  • Gezondheidszorg

Cem-Line Decorative
Quartzline Cem

Op zoek naar een Cementgebonden gietvloer van Cem-line, hét alternatief voor Mortex? Wij plaatsen uw betonlook gietvloer in héél Vlaanderen.

Vraag zeker naar onze uitgebreide waaier referenties voor cementgebonden gietvloeren in Limburg, Antwerpen en Vlaams Brabant: Balen, Dessel, Ham, Heusden-Zolder, Houthalen-Helchteren, Leopoldsburg, Lummen, Meerhout, Mol, Scherpenheuvel, Tessenderlo, Tielt-Winge, Westerlo, Zonhoven, enz.

bottom of page