Steentapijt, Epoxyvloeren, Slijtlagen, Gietvloeren, ...

Doucet Vero, uw specialist vloerder in Cementgebonden gietvloeren

Herontdek een industrieel ontwerp met een cementgebonden gietvloer

Een combimix cementgebonden gietvloer is een vloer op basis van cement met het uiterlijk van een gepolierde betonoppervlakte. De vloer is naadloos, oplosmiddelvrij en slijtvast, maar heeft een natuurlijker uiterlijk en vormt daarom een ideale combinatie met basale elementen, zoals hout, staal en beton. Het resultaat: een strakke vloer, vol karakter, met een levendige betonuitstraling die bovendien onderhoudsvriendelijk is.

Maak een afspraak!

De toekomst van mortels opnieuw uitvinden

Combimix, actief in Scandinavië, de Verenigde Staten en na het partnerschap met MBC, ook Europa, ontwikkelt en produceert minerale producten binnen de bouwsector. Het assortiment omvat producten voor vloeregalisatie, gekenmerkt door een revolutionaire calciumaluminaattechnologie, gevelbepleistering, betonherbekleding en restauratiemortels voor culturele gebouwen.

MBC

Maritieme industrie

Om het brandstofverbruik te verminderen, willen veel van onze maritieme klanten dat hun schepen zo licht mogelijk zijn. Het is ook belangrijk dat onze offshore producten voldoen aan alle vereisten van een maritieme omgeving. Een gemeenschappelijk kenmerk van deze producten is een hoog niveau van brandveiligheid, korte droogtijden en de aanpasbaarheid aan de omgeving. De offshore mortel en zelf-nivellerende compounds zijn goedgekeurd in overeenstemming met de Europese richtlijn voor de uitrusting van zeeschepen en zijn geverifieerd door DNV GL AS (Det Norske Veritas®) om te voldoen aan de nodige vereisten.

Granolith

Cementgebonden Terrazzo

De samenstelling van MBC Granolith lijkt sterk op die van traditioneel beton. Het is een mengsel van granulaatkorrels uit natuursteen of Italiaanse marmer met cementgebonden systemen uit het Combimix productgamma, met een opmerkelijke krasvastheid. Hieraan kunnen natuurpigment en andere materialen worden toegevoegd om de kleur af te stemmen op de wens van de klant. Voor een persoonlijke en heldere touch kan er kristal of gekleurd glas aan het basismengsel worden toegevoegd. Ook de granulaatkorrels bestaan in de meest uiteenlopende kleuren en afmetingen. Het verenigen van diverse MBC systemen, zoals Granolith en Stucco, resulteert in onvergetelijke interieurconcepten.

Cementgebonden gietvloeren met betonlook in héél Vlaanderen

Vraag zeker naar onze uitgebreide waaier referenties voor cementgebonden gietvloeren in Limburg, Antwerpen en Vlaams Brabant: Balen, Dessel, Ham, Heusden-Zolder, Houthalen-Helchteren, Leopoldsburg, Lummen, Meerhout, Mol, Scherpenheuvel, Tessenderlo, Tielt-Winge, Westerlo, Zonhoven, enz.