Steentapijt, Epoxyvloeren, Slijtlagen, Gietvloeren, ...

doucet vero, expert in Stucco vloeren, wanden & werkbladen

Als specialist in Stucco vloeren, wanden & werkbladen plaatst Doucet Vero in Limburg, Antwerpen & Vlaams-Brabant. Stucco is uitermate geschikt voor toepassingen in interieur, badkamer (douche), werkbladen en zelfs voor meubilair en high-end decoratie.

Maak een afspraak!

Interieur

MBC Stucco is een tweedelig decoratief systeem, ontwikkeld om ruimtes te bekomen met doorlopende oppervlakten in residentiële en commerciële omgevingen. Het systeem is opgebouwd uit een reeks gelaagde producten om zo een eindeloos kleurenspel, een waaier aan effecten en afwerkingen te bekomen.

Het oppervlak wordt tot leven gebracht dankzij een patroon van discreet rechtlijnig reliëf dat diverse illusies geeft, afhankelijk van de lichtinvalshoek. Het systeem met twee componenten is voornamelijk ontworpen voor muurtoepassingen. MBC Stucco kan ook op vloeren aangebracht worden om een continue textuur en gekleurde effecten te verkrijgen die van horizontale naar verticale oppervlakken overgaan. Dankzij de hoge weerstand tegen slijtage door cement en kunststof, is het de ideale oplossing voor residentiële en vooral commerciële omgevingen met intensief voetverkeer. Denk maar aan winkels, showrooms en kantoren.

Badkamer en douche

Naast de uitzonderlijke waterdichtheid vormt MBC Stucco decoratieve en beschermende muurafwerkingen met een knap mat geborsteld effect. Stucco is vooral geschikt voor binnenmuren, ook op plaatsen die regelmatig in contact komen met water, zoals badkamers, douchecabines, wasbakken, hamams, watermuren, enz. Het systeem biedt tal van voordelen, zoals een uiterst eenvoudige toepassing en een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding dankzij de hoge duurzaamheid. De uniek versierde oppervlakken met gemoduleerde licht- en schaduweffecten kunnen volgens de wensen van de klant aangepast worden. Dit eindresultaat bekomen is de topprioriteit van Doucet Vero. Daarom werken wij met een zorgvuldig uitgekozen team.

Keukens

Ook in het kloppende hart van uw thuis komt het MBC Stucco systeem volledig tot zijn recht. Een mooie open ruimte gevormd door wederkerende kleuren, lichte en donkere tinten in combinatie met bekleed keukenmeubilair resulteert, afhankelijk van het gewenste effect, in een klassieke of moderne uitstraling. Deze look wordt verkregen door het aanbrengen van het systeem met een roestvrije spaan. Juist omdat de structuur van de ambachtelijke handarbeid zichtbaar blijft, levert dit steevast originele tekeningen en vormen op. Zo wordt iedere wand, vloer of meubel een uniek gegeven. 

Nadat we het MBC Stucco systeem aanbrengen, werken we af met een transparante toplaag. Hierdoor ontstaat een egale, zachte structuur die het schaduwspel tot leven brengt. Met deze finishing touch wordt de waterdichtheid en gladheid van de ondergrond bovendien verzekerd. Zo wordt het schoonmaken van het behandelde oppervlak kinderspel. Het toepassen van deze eindlaag voorkomt ook het ophopen van onzuiverheden en bacteriën.

Meubilair en high-end decoratie

Het sterke hechtvermogen van het Stucco systeem geeft ons de mogelijkheid om de meest uiteenlopende materialen te bekleden, zoals hout, steen, keramiek of metaal, en deze om te toveren tot hedendaagse, decoratieve eyecatchers. Een buitengewone slijtvastheid, flexibiliteit en geringe laagdikte vereenvoudigen het bekledingsproces en vergroten de creatieve mogelijkheden.

Een Stucco vloer, wand of werkblad laten plaatsen in regio Limburg, Antwerpen of Vlaams-Brabant?

Stucco toepassen in uw interieur, badkamer, douche of keuken? Met Doucet Vero bent u een “stuc” voor!

VRAGEN OVER JOUW PROJECT? CONTACTEER ONS

Stucco vloeren, wanden en werkbladen in héél Vlaanderen

Vraag zeker naar onze uitgebreide waaier referenties voor Stucco vloeren, wanden en werkbladen in Limburg, Antwerpen en Vlaams Brabant: Balen, Dessel, Ham, Heusden-Zolder, Houthalen-Helchteren, Leopoldsburg, Lummen, Meerhout, Mol, Scherpenheuvel, Tessenderlo, Tielt-Winge, Westerlo, Zonhoven, enz.