Steentapijt, Epoxyvloeren, Slijtlagen, Gietvloeren, ...

Doucet Vero, dé specialist in Anti-graffiti coating

Anti-graffiti coating voor beton, hout en metaal

Er zijn twee verschillende manieren om graffiti tegen te gaan: een semipermanente én een permanente anti graffiti coating. Welke geschikt is voor uw oppervlakte hangt af van het graffiti risico (in hoeverre de ondergrond kans heeft op graffiti-vandalisme), hoeveel u wilt investeren en hoeveel onderhoud u wenst. 

Doucet Vero biedt u een geschikte oplossing voor uw situatie aan. Met MBC’s effectieve anti-graffiti remedies kunt u er zeker van zijn dat u effectieve producten krijgt die graffiti schade tenietdoen. MBC streeft ernaar om het gamma vuilopvangmiddelen zo efficiënt, zachtaardig en milieuvriendelijk mogelijk te maken. In feite gaat het vooral om het herstellen van vervuilde oppervlakken in de oorspronkelijke staat en niet enkel de beschadiging te verwijderen.

Met MBC Anti-Graffiti kunt u er zeker van zijn dat de experts van Doucet Vero gaan voor een behandeling met permanente resultaten.

Contacteer ons vrijblijvend

Anti-graffiti coating in héél Vlaanderen

Vraag zeker naar onze uitgebreide waaier referenties voor een anti-graffiti coating in Limburg, Antwerpen en Vlaams Brabant: Balen, Dessel, Ham, Heusden-Zolder, Houthalen-Helchteren, Leopoldsburg, Lummen, Meerhout, Mol, Scherpenheuvel, Tessenderlo, Tielt-Winge, Westerlo, Zonhoven, enz.